مقالات
جدیدترین اخبار
- برپایی غرفه های درمانی در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن
- مراسم تقدیر از تیم های طرح شهید رهنمون و تکریم و معارفه رییس بسیج جامعه پزشکی دانشگاه
- مراسم تقدیر از تیمهای شهید دکتر رهنمون انجام شد
- عرض تسلیت
- روز پرستار مبارک باد
- دوره های اموزش طب سنتی
- برگزاری جلسات قرانی نور مبین
- نشست نمایندگی ولی فقیه با سازمان بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ
اخبار اجتماعی
- کمبود پزشک زنان و اطفال در اردوگاههای آوارگان میانمار تهدیدی جدی محسوب میشود
- وزیر بهداشت:سهمیهها با رتبه بالا نباید فقط در تهران تحصیل کنند
- کمکهاي انسان دوستانه خانوادههاي شهداي منا و مسجد الحرام به مسلمانان مظلوم ميانمار
- همایش ملی پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالاهای سلامتمحور در البرز برگزار میشود
- بیانیه جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سخنان رئیس جمهور آمریکا
- برپایی نمایشگاه ویژه دفاع مقدس با سه غرفه مختلف در دانشگاه تهران
- کارگاه آموزشی ” خانواده و سلامت روان ” در بیمارستان توانبخشی رفیده برگزار شد
- جلسه هماهنگی ستاد برگزاری یازدهمین یادواره شهدا و ایثارگران دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد
تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۷/۱۰ - ۱۰:۲۱
کارگاه آموزشی ” خانواده و سلامت روان ” در بیمارستان توانبخشی رفیده برگزار شد
کارگاه آموزشی ” خانواده و سلامت روان ” روز چهارشنبه (پنجم مهرماه) به همت مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی توسط دکتر ” بهمنی ” عضو هیات علمی این دانشگاه و با حضور جمعی از کارکنان بیمارستان توانبخشی رفیده در سالن اجتماعات این بیمارستان برگزار شد. دکتر ” بهمن بهمنی ” در […]
کارگاه آموزشی ” خانواده و سلامت روان ” روز چهارشنبه (پنجم مهرماه) به همت مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی توسط دکتر ” بهمنی ” عضو هیات علمی این دانشگاه و با حضور جمعی از کارکنان بیمارستان توانبخشی رفیده در سالن اجتماعات این بیمارستان برگزار شد.
دکتر ” بهمن بهمنی ” در این کارگاه که با موضوع ” خانواده و سلامت روان ” برگزار شد، به پایه و اساس شکل گیری خانواده ، ترسیم شکل درست و منطقی آن و در نهایت ، چگونگی حفظ روابط درست اعضای خانواده برای حفظ سلامت روانی اعضا و خانواده پرداخت.
بگفته دکتر بهمنی ، خانواده، یک واحد با ویژگی عاطفی است ، روابط عاطفی پیچیده بین اعضا خانواده تا زمانی زنده است که مساله بقا و حفظ چارچوب خانواده ، مساله آنان باشد و برای حل آن ، تلاش کنند.
وی با اشاره به اینکه خانواده با ازدواج شکل می گیرد، ازدواج از منظر قرآن را تعریف کرد و روند تفکیک و کسب تجربه از ابتدای تولد را با شناخت از خود و رسیدن به من (نام و نام خانوادگی و … ) و در واقع ، فرآیند رشد (فرآیند تفکیک شدن و تمایز یافتن ) را تشریح کرد.
وی افزود، پذیرفته شدن فردیت از ابتدای کودکی و در صورت پذیرفته شدن همراه با شروط ، سبب یک سری رفتارهای نادرست در بزرگسالی می شود.
مدرس این کارگاه آموزشی همچنین روند تشکیل نطفه ، رشد جنین ، تولد نوزاد ، رشد و تربیت تا بزرگسالی و ازدواج و تشکیل خانواده را در سه رحم ، ترسیم کرد و “رحم مادر ، رحم خانواده ، رحم ازدواج “، را سه رحم در زندگی هر فرد دانست.
دکتر بهمنی ، افزود: در ازدواج و تشکیل خانواده ، انتظار پاسخ به نیازها از طرف مقابل در نتیجه بزرگ شدن از لحاظ روانی است که باید انطباق بین خواسته ها و نیازها در شرایط درست باشد وگرنه منجر به تغییر به سمت طلاق می شود.
بگفته وی ، افراد قبل از ازدواج ، به اینکه با چه کسی ازدوج کند تا بتواند به نیازهایش پاسخ دهد ، فکر می کند و بعد از ازدواج ، به اینکه چگونه به نیازهای طرف مقابل پاسخ دهد ، می اندیشد.
وی ، توجه به آورده های یک دیگر در ازدواج را در دو بخش ” ۱- بروز داشته ها و دیدن آنها توسط خودمان و ۲- پاسخ به نیازهایمان توسط فرد مقابل ” خلاصه کرد و ” سلامت خانواده را بلحاظ روانی ، در گرو مسئولیت پذیری اعضای آن ” دانست.
انتهای پیام /